Steven Curtis Chapman - Rembering You

Thursday, November 04, 2010


STEVEN CURTIS CHAPMAN - REMEMBERING YOU

I found You in the most unlikely way
But really it was You who found me
And I found myself in the gifts that You gave
You gave me so much and I

I wish You could stay
but I'll, I'll wait for the day

Chorus
And I watch as the cold winter melts into spring
And I'll be remembering You
Oh and I'll smell the flowers and hear the birds sing
and I'll be remembering You, I'll be remembering You

From the first moment when I heard Your name
Something in my heart came alive
You showed me love and no words could explain
A love with the power to
Open the door
To a world I was made for

Chorus
And I watch as the cold winter melts into spring
And I'll be remembering You
Oh and I'll smell the flowers and hear the birds sing
and I'll be remembering You, I'll be remembering You

The dark night, the hard fight
The long climb up the hill knowing the cost
The brave death, the last breathe
The silence whispering all hope was lost
The thunder, the wonder
A power that brings the dead back to life

I wish You could stay
But I'll wait for the day
And though You've gone away
You come back and

Chorus
And I watch as the cold winter melts into spring
And I'll be remembering You
Oh and I'll smell the flowers and hear the birds sing
and I'll be remembering You, I'll be remembering You

And I'll watch as the sun fills a sky that was dark
And I'll be remembering You
And I'll think of the way that You fill up my heart
And I'll be remembering You

-----

Lagu yang baru ogut download 1 minggu ini sudah aku putar berulang kali "repeat this" di playerku, dan sudah bercokol di urutan tangga paling atas Lagu yang paling sering diputar di player. Dari pulang kuliah sampai ketiduran, dan bangun paginya masih diputar. "I'll be rembering you, I'll Be Remembering you" itu terus yang nempel di kepala. (hayoo inget sapa slam?!!)

Kagak tau suka dari mana sama lagu ini, lirik atau musiknya yang membuat suka. Oh iya, ogut merasa kok lagu ini hampir sama seperti Laskar Pelangi dari Nidji dan Shabat kecilnya Ipang gitu, bikin semangat, semoga bisa memberikan semangat baru ketika mendengarnya.

Yang mau Download Mp3 Steven Curtis Chapman - Remembering You bisa dari 4shared Klik Disini


@slamsr

You Might Also Like

6 komentar

  1. halah ..biasa lagu org yg lagi kasmaran :))

    ReplyDelete
  2. @didut : walah, egak lagi kasmaran kok... tapi lebih ke musik deh kayae untuk skarang

    ReplyDelete
  3. Slams...emangnya dirimu lagi kasmaran ya?
    ngga usah malu2 mengakui kalo lagi naksir aku
    he..he

    ReplyDelete
  4. @ra : huuh, kalo lagi jatuh cintrong bagus nih
    @itik :haduh kok jadi pusing gini ya baca replyanya itik, ada antimo? hehe

    ReplyDelete
  5. mas slam emang wokeee...
    blognya keren"...
    kapan" aku kursus lagi ya boz...?

    ReplyDelete

Followers

Statistik

Blog